Kiropraktor i Sønderborg ?>

Kiropraktor i Sønderborg

Velkommen hos din lokale kiropraktor i Sønderborg – Kiropraktorerne Kongevej. Ud over vores fire dygtige kiropraktorer, Søren, Lone, Sanne og Lasse, har vi også to fysioterapeuter og to massører. Lasse er også fysioterapeut og er også tilknyttet vores klinik Gildbro på Nordals. Vi dækker Sønderborg og det meste af Als.

En smertefri behandling giver bedre livskvalitet

Vi behandler diverse skavanker i led og muskler ved hjælp af forskellige håndgreb, massageteknikker, stræk, øvelser, akupunktur, dry needling, laser og chokbølge behandling, og kombinerer som regel kiropraktik, fysioterapi og massage for at opnå den bedst mulige behandling.

Det gælder om at genoprette bevægeligheden i leddene for at opnå bedre funktion og færre smerter. Smerter anses som kroppens advarselssignal om, at noget galt, og vores behandlinger kan lærer dig at ændre på de forkerte stillinger eller bevægelser, og dermed mindske eller helt afhjælpe smerterne.

Ved at kombinere behandlingsformer, og ved at tage kontakt til din læge, kan vi i samarbejde finde den bedste behandlingsform for dig. F.eks. kan en kiropraktor stille en diagnose, og derfra udarbejde en behandling, der hjælper dig bedst muligt. En kiropraktor, til forskel fra fysioterapeuter, massører og diverse andre terapeuter, adskiller sig ved at have en lang universitetsuddannelse, som gør det muligt for os at vide, at smerter også kan stamme fra organer, og ikke kun led og muskler.

En grundig samtale om symptomer, og en dybdegående undersøgelse afslører derfor, om vi kan hjælpe dig, og om du kan tåle behandlingen. Behandlingen vil foregå ved manipulation af de berørte områder, for at genoprette bevægeligheden i muskler og led. Der kan suppleres med forskellige andre behandlingsteknikker og rådgivning.

Behandlingen er generelt smertefri og afslappende, og medvirker til bl.a. at fjerne tryk på indeklemte nerver, der kan forårsage smerter, hvis det ikke bliver behandlet

Kombinationen af behandlingsmetoder er vigtig

Ved at kombinere forskellige behandlingsformer, og en grundig rådgivning om hvad du selv kan gøre for at afhjælpe fremtidige smerter, skaber vi i fællesskab en bedre livskvalitet for dig. Ingen er tjent med at gå rundt med smerter hele tiden, og de behandlingsformer vi tilbyder er skånsomme og smertefri.

F.eks. kan chokbølge behandling være et godt supplement til kiropraktik og fysioterapi. Der er to slags, hvoraf den ene giver en dyb og effektiv massage, mens den anden bruges til behandling af gamle skader i vævet.

Akupunktur bruges også i forbindelse med kiropraktik og fysioterapi, men aldrig alene. Det er kun en del af behandlingen.

Dry needling er også en form for akupunktur, hvor nålene bruges til at stimulere triggerpunkter i vævet for at motivere helingsprocessen.

Vi tilbyder også både holdtræning og individuel træning, enten stabilitetstræning med bold, eller skigymnastik, nakketræning og udendørstræning.

Derudover kan vi også tilbyde en løbestilsanalyse, hvor du sender et lille videoklip af dig selv på et løbebånd, hvis du har problemer med smerter under løb. Det kan være at du belaster dine led forkert når du løber, og det kan der nemt rettes op på.

kontakt os for at få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *